Usually 15,00 to 24,000 breeding pairs flock yearly to a site at Halley Bay, but almost none have been there since 2016

For the past three years, virtually nothing has hatched at Antarctica’s second biggest breeding grounds for emperor penguins. The start of this year is looking just as bleak, a new study has found.

Related: Female penguins ‘get stranded more because they travel further’

Continue reading…

Read More Antarctica: emperor penguin breeding ground sees sharp decline in population

Facebook Comments